Aamupäivä Cypress Fallseilla

Vaeltaminen on jäänyt viimeiset pari kesää hieman vähemmälle, pyöräilyn sekä viimeeksi telttailun viedessä useimmat kesäviikonloppumme. Olemme myös seitsemän Kanadassa asutun vuoden aikana kerenneet kiertää käytännössä kaikki Vancouverin lähipolut, jotkut useampaankin kertaan.

Kesä tuntuu tulleen tänä vuonna normaalia aikaisemmin, joten päätimme viime viikonloppuna lähteä kauniina lauantaiaamuna kokeilemaan pitkästä aikaa sangen lyhyt, mutta virkistävä Cypress Fallsin kierros.

Kaunis aamupäivä vaeltaa

Kyse ei ole juuri kummoisestakaan vaelluksesta, sillä neljän kilometrin lenkin kiertää hieman reilussa tunnissa. Polku sivuaa kanjonissa kohisevan kosken reunaa kauniissa metsämaisemissa ja varsinkin lämpimänä kesäpäivänä reitti on mitä mukavin.

Putoukset olivat edelleen tutuilla paikoillaan

Emme ole käyneet Cypress Fallseilla sitten vuoden 2012, joten muistikuvamme reitistä oli sangen hämärä. Muisti palautui kuitenkin osissa ja paikat tuntuivat tutuilta. Mihinpä ne olisivatkaan muuttuneet ja kameralle tallentui samansuuntaisia valokuvia kuin edelliselläkin kerralla.

Koski kohisee syvän kanjonin pohjalla

Toivottavasti lyhyt aamupäiväretkemme on aloitus viime vuosia vilkkaammalle vaelluskesälle. Ainakin vaelluskuntoa on hyvä alkaa kasvattaa, sillä tämän vuoden kesälomasuunnitelmamme kohdistuvat British Columbian alueelle, joten tiedossa on runsain mitoin mitä upeampia vaellusmaisemia. 😀

(Yhteensä 206 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.