Ilta Carrie Underwoodin kanssa

Lokakuussa näkemämme country-musiikin maailmantähti Luke Bryanin suuri stadionkeikka Vancouverissa jätti meille sen verta hyvät fiilikset, että varasimme talvella liput kuulemaan nyt toukokuussa kaupunkiin saapunutta toista meganimeä, Carrie Underwoodia. Underwood on yksi country-musiikin menestyneimpiä tähtiä, joka teki läpimurtonsa vuonna 2005, voitettuaan huippusuositun American Idol -laulukilpailun neljännen tuotantokauden.

Ilmiömäinen Underwood

Nykyisin 36-vuotias Underwood on tuottanut kilpailun kuusi studioalbumia ja voittanut yhteensä seitsemän Grammy-palkintoa, mikä tekee hänestä yhden kaikkien aikojen menestyneimmistä naispuolisista country-laulajista. Laulajan albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 65 miljoonaa kappaletta ja tämä onkin kaikkein menestynein American Idolsin voittaja.

Oklahomalaisesta pikkukaupungista kotoisin oleva Underwood on harras kristitty, jonka musiikki on vasta viime vuosina siirtynyt kohti populaarimpaa suuntaa. Siirto on taannut paljon soittoaikaa radiokanavilla ja Underwoodin lukuisat hitit ovatkin tulleet erittäin tunnetuiksi radiota kuunteleville varsinkin täällä Pohjois-Amerikassa. 💡

Carrien uusin kuudes kiertue

Carrie Underwoodin toi menneenä viikonloppuna Vancouveriin toukokuun alussa startannut laulajan kuudes konserttikiertue, jonka neljästoista pysäkki Vancouver on. Kiertueen nimi on Underwoodin uusimman albumin mukaan Cry Pretty Tour 360 ja kyseessä on sisäareenoilla järjestettävä 360-asteen kiertue. Siinä katsojat istuvat areenan keskellä sijaitsevan täysin avoimen konserttilavan kaikilla laidoilla ja suuri lava mahdollistaa artistien liikkua esityksen aikana runsaasti. Näkyvyys on kaikista suunnista loistava, sillä videotauluina toimivat katosta eri muodoissa laskettavat valkeat kankaat, joiden läpi esiintyjä on nähtävissä koko ajan.

Hyvä näkymä konserttilavalle

Kiertueen lämppäreinä toimivat vähemmän tunnettu country-trio Runaway June sekä viime aikoina myös hieman radioaikaa saaneet Maddie & Tae. Molemmat suorittivat osansa kunnialla, mutta tuntemattomat kappaleet eivät onnistuneet täysin sytyttämään vasta saapumassa olevaa yleisöä.

Lämppärit lavalla

Toista oli itse Carrie Underwoodin lähes kaksituntinen esitys, joka oli yhdistelmä vuosien mittaista hittikavalkaadia, uusia kappaleita sekä muutamia toisia naisartisteja kunnioittavia covereita näiden suurimmista hiteistä. Underwood liikkui esityksen aikana runsaasti ja käytti koko lavan hyväkseen. Musiikkia riitti ja Underwoodin lauluääni on kerrassaan uskomaton, mistä tämä onkin saanut runsaasti tunnustusta. Tämän kyky pitkittää vaativia nuotteja on ilmiömäinen ja muistutti meitä maaliskuussa näkemästämme Celine Dionin konsertista Las Vegasissa. 😮

Carrie osaa järjestää shown

Nuoresta iästään huolimatta Carrie Underwood osaa kyllä järjestää shown ja iltamme oli kaikin puolin onnistunut. Istuinpaikkamme yläparren eturivissä olivat nekin täysin esteettömät ja meillä oli hyvä näkymä koko suurelle lavalle, joka oli valaistu kauttaaltaan värikkäästi.

Konsertin valoloistoa

Viimeisen vuoden tiiviin konserttirupeaman jälkeen kalenterissamme ei ole nyt enempiä konsertteja, mutta tämä voi aina muuttua jos vain joku kiintoisa nimi sattuu ilmoittamaan saapuvansa tulevaisuudessa Vancouveriin. Siihen saakka voimme kuitenkin aina muistella hyviä hetkiä lauantailta. 🙂

Konsertti ei jättänyt kylmäksi

(Yhteensä 239 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.