Kävelyllä Watershed Parkissa

Viime aikojen ulkoiluista on tullut kirjoitettua vähemmälti tänne blogin puolelle vaikka kevään ja kesän kauniit kelit ovatkin saaneet meidät viettämään runsaasti aikaa ulkosalla. Kuluvan kesän teema on ollut eniten pyöräily uusien sähköpyörien hankinnan jälkeen mutta kävelyllekin tulee lähdettyä tämän tästä. Uusien kävelyreittien löytäminen käy kuitenkin työstä kahdeksan Vancouverin vuoden jälkeen, mutta tänään löysimme jälleen meille uuden alueen.

North Deltaa puiston lähistöllä

Helteinen kesäpäivä vei meidät Deltaan, jonka itälaidalla lähellä Highway 91 ja 99:n risteystä sijaitsee kaupungin suurin puisto Watershed Park. Rinteisessä maastossa sijaitseva kolmion muotoinen metsäpuisto on kooltaan pari kilometriä kanttiinsa ja siellä risteilee valtava määrä erilaisia kävelyreittejä. Puisto on erityisesti maastopyöräilijöiden suosiossa ja pyörien ja kävelijöiden käyttämiä polkuja on niin monia, että varsinaisten reittien seuraaminen vaatii kartan tarkkaa lukua.

Lehvästön varjossa oli viileä kävellä

Polkuja on paikoin vaikea seurata

Kuuman hellepäivän keskellä vehreän metsän lehvästön varjossa oli miellyttävän viileää eikä ajoittainen pieni ylämäkikään ehtinyt tuoda hikeä pintaan. Puiston maasto on riittävän vaihtelevaa mielenkiinnon ylläpitämiseksi ja meillä kuluikin puolitoista tuntia polkujen koluamiseen.

Puistossa on alueen  vesivarastoja

Näköalapiste oli pahasti metsittynyt

Vaikka puisto ei ehkä olekaan varsinaisen pidemmän matkan väärti, on se miellyttävä ulkoilualue lähiseudun asukkaille sekä maastopyöräilijöille, joille puistossa riittää  jos jonkinmoisia kaarteita ja hyppyreitä.

(Yhteensä 194 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.