Pisteytys kirjoituksiin

Interaktiivisuus eli vuorovaikutus kirjoittajien kanssa on ehdottomasti blogien yksi parhaita puolia. Vuorovaikutuksesta on iloa paitsi lukijoille, myös valtavasti hyötyä blogin kirjoittajalle, joka saa sitä kautta monesti hyödyllistä ja avuliasta palautetta kirjoituksistaan. Tämän blogini vuorovaikutusmahdollisuuksia lisätäkseni olenkin nyt lisännyt sen kaikkiin kirjoituksiin mahdollisuus pisteyttää niitä!

Yksinkertainen viiden tähden asteikko löytyy tästä hetkestä alkaen jokaisen kirjoituksen lopusta ja toivonkin että jokainen lukija antaisi aina jonkin arvion lukemalleen kirjoitukselle. Arvostelukriteeri tähtien määrälle on luonnollisesti lukijan itsensä päätettävissä, mutta itse tulen tulkitsemaan tähtiä kaikkein eniten erilaisten aiheiden ja kirjoitusten kiinnostavuutta kuvaavana asteikkona.

Jos runosuonesi sykkii ja haluat jättää tarkemman arvion taikka kommentin kirjoituksestani, tarjoaa jokaisen kirjoituksen lopusta löytyvä kommenttikenttä siihen mahdollisuuden. Uutena mahdollisuutena kommentteja on nyt myös mahdollista peukuttaa niiden kiinnostavuuden ja hyödyllisyyden perusteella. En tiedä onko tuosta kuinka paljon hyötyä näin nuorelle blogille, mutta onpahan toiminnallisuus nyt siellä ja kaikkien halukkaiden käytettävissä.

Olenkin todella kiitollinen jos lukijani palkitsevat tämän blogin ylläpitoon käyttämäni ajan antamalla siihen liittyen palautetta, sillä vain palautteen kautta voin ottaa opikseni ja kehittää blogia edelleen. Ja jos tämän blogin uusi ulkoasu herättää edelleen tunteita sinussa, ota ja kommentoi sitä kirjoituksen lopussa. Myös tuossa sivupalkissa oleva äänestys uudesta ulkoasusta on edelleen auki, joten äänestäthän myös siinä. Kiitos palautteestasi!

(Yhteensä 132 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

3 vastausta artikkeliin “Pisteytys kirjoituksiin”

 1. Moi.

  Missäköhän mahtaa mättää mutta itse en ainakaan mitään pisteytykseen liittyvää vielä näe juttujen lopussa? Ovatko ne vielä tuloillaan vai aiheuttaako selain / plugarit jotain ongelmaa, hmmm :/ ….

   
  1. Hmmm, en tiedä toimiiko tuo pisteytys Javascriptillä vai Flashillä. Molemmat ovat kuitenkin aika perustekniikoita ja jos ne löytyy koneelta, pitäisi toimia. Itse näen tähden oikein kaikilla kolmella koneellani sekä Lumia 800:lla. Äänestyskin toimii jokaiselta. 😐

   Ainoa mikä tulee minunkin mieleeni on, että sinulta joko puuttuu jompikumpi taikka sitten ne on blokattuna. En tiedä voiko joku Adblocker vaikuttaa tuollaiseen? Itsellänikin tosin on ne yleisimmät blokkerit käytössä ja hyvin toimii…

    
   1. Jep, eli siinähän se, selaimen suodatus on hiukan turhan tiukalla. Mutta nyt toimii ja ei kun tykkäämään =)

     

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.