Kevään lämpöä

Monella tapaa pitkältä tuntuneen ja myöskin sangen sateisen talven jäljiltä vääjäämättä saapuva kevät on hellinyt viime päivinä Vancouveria ja saanut ihmisten mielet korkealle vallitsevasta koronatilanteesta huolimatta. Lisääntyvässä valossa ja kohoavissa lämpötiloissa on jotain maagista ja tällä viikolla saadaankin nauttia kunnon annos D-vitamiinia!

Aurinkoinen jakso alkoi viikonloppuna jolloin koettiin auringon ja pilvisen sään vaihtelua samaan aikaan, kun vuorilla satoi vielä tuoretta lunta laskettelukauden viimeisenä viikonloppuna. Vuorilla ei tullut käytyä koko talvena ja nytkin ihailimme kaunista maisemaa ainoastaan Burnaby Mountainin rinteiltä.

Monta vuodenaikaa yhdellä kertaa

Sunnuntaina suuntasimme tuttavapariskuntamme kanssa katsomaan kirsikkapuiden kukintaa aurinkoiseen Stevestoniin, joka olikin täyteen ammuttu ihmisiä niin, että parkkipaikkaa sai etsiä tovin. Ilma ei olisi voinut olla kauniimpi mutta mereltä painoi vielä sangen viileä tuuli.

Kirsikankukintaa Stevestonissa

Viikonlopun käännyttyä uuteen viikkoon elohopea alkoi kuitenkin kohoamaan nopeasti ja tänään keskiviikkona hätyyteltiin jopa +20 asteen lukemia! Squamishissa mitattiin päivällä peräti +26 asteen lukemat eli virallisesti kyseessä oli siellä vuoden ensimmäinen hellepäivä, mikä on aika poikkeuksellista vielä näin aikaisin keväällä.

Melkoinen kevätkeli!

Grillaus kuuluu kevääseen

Lämmin sää kyllä on ja tänään olikin upeaa käydä työpäivän jälkeen kävelyllä Fraser Riverin rannalla jossa useat puut puskevat jo vihreitä lehtiä. Vaikka meitä hellitäänkin nyt lämpimillä keleillä on silti todennäköistä että tiedossa on vielä viileämpiä jaksoja ennen kesän varsinaista käynnistymistä. Mikäpä sitä tällä kelillä odotellessa!

Kävelyllä töiden jälkeen

(Yhteensä 138 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.