892 päivää poissa Suomesta

Huomenna keskiviikkona tulee noustua lentokoneeseen ensimmäistä kertaa yli kahteen vuoteen, kun suuntaamme kauan odotetulle kesälomamatkalle Suomeen! Tästä vielä aavistuksen pidempi aika on kulunut edellisestä kerrastamme Suomen kamaralla tammikuussa 2020.

Tarkalleen ottaen aikaa viime vierailusta on kulunut 892 päivää ja tuona aikana koko maailma on ehtinyt muuttua. Edellinen kerta Suomessa oli nimittäin joululomalla juuri ennen koronaepidemiaa, joka alkoi 2020 keväällä ja kesti yhteensä kahden vuoden ajan.

Onkin uskomatonta, mitä kaikkea onkaan tuona aikana tapahtunut. Minä olen ollut uudessa työssä jo kahden vuoden ajan ja meillä on 10-kuukautinen vauva! Tyttäremme syntymä on ollut valtavan iloinen muutos elämäämme, minkä vuoksi matkailemaan ei ole edes kaivannutkaan. Muutama työmatkakin on tullut jätettyä väliin ihan vain siksi, että kotona on ollut niin mukava olla.

Tulevaa matkaamme värittääkin pieni lisäjännitys siitä, miten helposti pitkä lentomatka sujuu pieneltä matkustajalta. Olemme varanneet suorimmat lennot Islannin kautta ja Helsingistä matkaamme junalla Joensuuhun. Olemmekin perillä aivan juhannuksen alla ja edessä on peräti viiden ja puolen viikon loma, Niinan ollessa vielä äitiyslomalla ja minun pantattua isyysvapaatani aina tänne saakka.

Tiedossa on ainakin runsaasti kesämökkeilyä sekä ystävien ja sukulaisten näkemistä tämän pitkän ajan jälkeen. Isovanhemmat näimme onneksi viime vuoden viisitillä, mistä siitäkin on kohta vuosi. Tulevaa reissua onkin odotettu ja toivottavasti Suomen kesäkelit eivät petä.

Blogin puolella poikkeuksellisen pitkä loma tarkoittanee pidempää kirjoitustaukoa ja seuraavat kirjoitukset saattavat ilmestyä vasta elokuussa. Jos näin käy, toivotan jo näin hyvissä ajoin lukijoilleni hyvää juhannusta ja kaunista kesää!

(Yhteensä 135 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.