Juhannus ilman heilaa

Vuodenajat vaihtuvat nopeaan ja on uskomatonta että tällä viikolla on jo juhannus. Suomen tapaan myös täällä Vancouverissa paras kesäkausi alkaa yleensä juhannuksen jälkeen ja itse kesäkuu on monesti sateinen ja kolea (poikkeuksena ehkä viime vuosi, jolloin hellekausi alkoi jo toukokuussa). Eli edessä on varmasti mukavia lämpimiä kesäpäiviä grillata omaa ja kaupan lihaa kattoterassilla.

Grillaus kuuluu juhannukseen

Tämänvuotinen juhannus on meillä poikkeuksellinen, sillä se kuluu eri mantereilla. Niina matkusti viime viikon keskiviikkona Suomeen kahden ja puolen viikon kesälomalle ja minä jäin yksin tänne Vancouveriin. Mennessä Niina lensi British Airwaysin uudella Airbus A380:lla, mistä olen erityiskateellinen! Emme ole viettäneet kesää Suomessa sitten vuoden 2011, kun ajoimme avoautolla Saksasta Suomeen. Kesä Suomessa on ollut kuitenkin mielessämme jo jonkin aikaa ja tänä vuonna Niinalla oli riittävästi lomapäiviä ottaa ja matkustaa Suomeen.

Suomen suvi on kaunis

Valitettavasti itselläni tilanne ei ole näin hyvä, sillä kuten kerrottua, aloitin toukokuun alussa uudessa työssä ja siinä ei ole ehtinyt kertyä lomapäiviä vielä kovinkaan paljon. Itse asiassa näyttää siltä, että seuraava lomani on vasta jouluna, johon mennessä onnistun kerryttämään sen normaalin kaksi viikkoa, jotka yleensä vietämme Suomessa.

Niinpä vietänkin tämän juhannuksen yksin ilman heilaa täällä Vancouverissa. Juhannus ei edes näy täällä oikein mitenkään, mitä nyt Burnabyn Skandinaviakeskuksella järjestetään perhetapahtuma. Oma jussini kuluukin varmaan ulkoillessa ja bloggaillessa, mikä on valitettavasti jäänyt hieman vähälle viime aikojen työkiireiden vuoksi, mutta tulee jälleen vilkastumaan.

Allekirjoittaneen suunnitelma tälle juhannukselle

Kaikesta huolimatta toivotan lukijoilleni hyvää juhannusta ja kauniita kesäkelejä missä sitten olettekin!

(Yhteensä 1 910 lukukertaa, 2 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.