Suuri apu isovanhemmista

 

Lapsen syntymä on suuri tapahtuma paitsi itse vanhemmille, mutta myös koko lähisuvulle, sillä sen myötä sukuun tulee uusi jäsen. Kesäkuussa juhlittu perheenlisäyksemme olikin merkittävä tapahtuma siitäkin huolimatta, että omille vanhemmilleni kyseessä on jo yhdeksäs lapsenlapsi. Niinan puolella lähisuku on hitusen tätä pienempi ja Livia on appivanhempieni neljäs lapsenlapsi.

Jatka lukemista ”Suuri apu isovanhemmista”

Ikimuistoinen perheenlisäys

 

Ihmisen elossa ei liene suurempaa ja kauniimpaa tapahtumaa, kuin uuden elämän alku. Meillä on ollut onni saada todistaa tuota kaunista hetkeä kerran elämässämme, mutta kaksi viikkoa sitten meille suotiin toinen mahdollisuus kokea uuden elämän ihme, kun meille syntyi pieni tytär! Uusi tulokas syntyi kesäkuun 7. päivän aamuna eli omana syntymäpäivänäni, tehden ihanasta tapahtumasta ikimuistoisen.

Jatka lukemista ”Ikimuistoinen perheenlisäys”

Pattullo Bridgen rakennustyömaalla

 

Vancouverin metropolialueen yksi tunnistettavimmista silloista lienee New Westminsterin ja Surreyn kaupungit toisiinsa yhdistävä Pattullo Bridge. Oranssi teräskaarisilta on kiinteä osa erityisesti New Westminsterin maisemaa ja paistatteleekin yleensä kaupungista nähtävissä valokuvissa. Vuonna 1937 valmistunut silta on kuitenkin jo peräti 87 vuotta vanha, minkä vuoksi sen korvaamisesta uudella sillalla on tullut kiireinen hanke.

Jatka lukemista ”Pattullo Bridgen rakennustyömaalla”

Historiallinen äitienpäiväbrunssi

 

Kotimme lähistöllä sijaitseva Deer Laken alue on viehättävä vehreä keidas keskellä kaupunkia. Pientä järveä ympäröi mukava parin kilometrin mittainen kävelyreitti, jolta aukeaa monin paikoin hienot maisemat. Upea alue onkin Burnabyn kalleimpia asuinalueita ja järven rannalla sijaitsee useampi vanha arvorakennus.

Jatka lukemista ”Historiallinen äitienpäiväbrunssi”

Kaupunkihevosia katsomassa

 

Lapsiperheen ohjelmaan kuuluu runsaasti sellaista, mitä ei aiemmin tullut edes mietittyä. Tärkeä osa etenkin arkiviikonloppuja ovat lyhyet päiväretket erinäisiin leikkipuistoihin, joita tyttäremme rakastaa. Varsinkin eläimet ovat lapsille rakkaita ja tänä viikonloppuna meillä olikin hauska mahdollisuus päästä näkemään hevosia lähietäisyydeltä.

Jatka lukemista ”Kaupunkihevosia katsomassa”