Sinkkuelämän loppu

Ei, tämä kirjoitus ei käsittele 2000-luvun alun suosittua tv-sarjaa, vaan kahden viikon mittaista yksineloani täällä Vancouverissa. Tätä kirjoittaessani, Niina on paraikaa lentokoneessa pitkällä muuttomatkalla kohti Vancouveria. Hänen lienee jossain Kanadan valtavan erämaan yllä, sillä Vancouveriin lennettäessä neljä viimeistä tuntia lennetään täysin asumattoman tundran yläpuolella. Alapuolella ei näy tuolloin merkkiäkään ihmisestä, mikä on mykistävää tällä muutoin ylikansoitetulla planeetalla.

Pitkä lentomatka uudelle mantereelle

Kun oma ensivaikutelmani Vancouverista on ollut melkein kaksi viikkoa yhtenäistä sadetta ja pimeyttä, on Niinaa vastassa viisi päivää kestävä auringonpaiste mukavien lämpötilojen kera. Kevään tulon voikin jo aistia ja tulevasta viikonlopusta on tulossa mahtava. Upeasta kelistä tulee todennäköisesti nautittua viikonloppuna Downtownissa, mutta poikkeamme myös keskustan ulkopuolella koeajamassa muutamaa potentiaalista leasing-autoa.

Uusi tuleva automme

Muutoin toinen viikkoni Vancouverissa on mennyt nopeaan uuden työn merkeissä. Tänään päiväohjelma oli kuitenkin normaalista poikkeava, sillä toimistollamme vietettiin läheisellä Hilton-hotellilla erikoispäivää, jossa tiimien oli mahdollista tutustua muiden työskentelyyn, mikä oli erittäin kiintoisaa kaltaiselleni uudelle työntekijälle. Päivä meni nopeasti uusia kollegoita tavatessa ja kiintoisista projekteista kuullessa. Olin kotona jo kolmelta ja niinpä ehdinkin bloggaamaan hieman ennen lentokentälle suuntaamista  Niinaa noutamaan.

Tästä onkin alkamassa kiehtova ja mitä todennäköisimmin pitkä seikkailu!

(Yhteensä 227 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.